Elkészítés: A kiflit karikára vágom, egy jénait kivajazok, és egy tálba kevés tejet öntök. (Ebbe én nem tettem cukrot, szerintem elég édes lesz.)
A töltelék hozzávalóit egyszerűen összekeverem, majd a felkarikázott kiflit 1/2 pillanatra a tejbe mártom, és lerakom 1 sorba a jénai aljára. A fele krémet rámerem (folyékony, de nem kell megijedni, megsül), majd újabb sor tejes kiflit teszek rá, amire a maradék krémet osztom el egyenletesen, majd a maradék tejes kiflivel befedem.
Megszórom kristálycukorral és pici vajat morzsolok rá, majd forró sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.