Elkészítés: Egy közepes nagyságú tepsit kikenünk a vaj felével.
A lisztet, a cukrot és a sütőport összekeverjük, és a felét egyenletesen beleszórjuk a tepsibe.
A túrót apróra törjük, összekeverjük a mazsolával és a citrom reszelt héjával. Beleszórjuk a tepsibe, és egyenletesen elosztjuk.
A túró tetejére szórjuk egyenletesen a lisztes keverék másik felét.
A maradék vajat felolvasztjuk egy tálban, összekeverjük a 3 felvert tojással és a 4 dl tejjel, vaníliás cukorral. Simára keverjük, és ráöntjük a tepsiben lévők tetejére.
Előmelegített sütőben lassú tűznél körülbelül 30 percig sütjük. Amikor piros a teteje és a tepsi oldaláról is leválik a sütemény széle, akkor kész.
Érdemes kissé hűlni hagyni szeletelés előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.