Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát al dente megfőzzük benne. Leszűrjük, és összekeverjük a vajjal.
Közben a babot kisebb darabokra vágjuk. A répát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A babot forró, sós vízben 10 percig főzzük, majd hozzákeverjük a répát, és még 6 percig főzzük, leszűrjük.
A padlizsánt megmossuk, hosszában 3 mm vastag szeletekre vágjuk, majd ezeket vékony csíkokra. Felforrósítjuk az olajat, és a padlizsánt megpirítjuk benne. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük, a padlizsánhoz adjuk, és megkapatjuk.
Kivajazunk egy 1,5 literes tűzálló tálat. A sütőt 180 C-ra előmelegítjük.
A zöldségeket összekeverjük a tésztával, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, összeforgatjuk, és a tűzálló tálba terítjük.
A túrót összedolgozzuk a tojásokkal és a rszelt parmezán felével, sózzuk, és a tésztára öntjük egyenletesen elosztva. Megszórjuk a maradék parmezánnal, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Ha nagyon pirulna a teteje, 20 perc után takarjuk le alufóliával.
Bazsalikomlevelekkel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.