Elkészítése: A túrót finomra áttörni, majd ízlés szerint kristálycukorral (kb. 2-3 evőkanál) összekeverni. A tejszínt kemény habbá felverni a vaníliás cukorral, és óvatosan összekeverni a túrókrémmel. Fél dl forró vízzel feloldani a zselatint és ezt is a krémhez keverni óvatosan.
A túrókrémbõl egy keveset a csatos tortaforma aljára kenni. Erre egy sor babapiskótát tenni, majd a maradék krémet rátenni. A tetejét gazdagon gyümölccsel díszíteni. A tortabevonó zselét a leírás alapján elkészíteni, és melegen nagyon óvatosan a torta tetejére önteni.
Fél napig folpack fóliával letakarva a hûtõben állni hagyjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.