Elkészítés: A cukrot a tojások sárgájával és a margarinnal jól kikeverjük, majd belekeverjük a túrót is. Óvatosan hozzáadjuk a tojások felvert habját. A zselatint 1 dl hideg vízben feloldjuk, majd elkeverjük 2 dl forró tejben. Ezt a tejes zseletint hozzáadjuk a kikevert túróhoz, majd az egészet kapcsos tortaformába öntjük. Hűtőbe tesszük, hagyjuk megszilárdulni (kb. fél óra). Elkészítjük a tortazselét, kicsit hűlni hagyjük. Gyümölccsel díszítjük a már megdermedt túrót, végül ráöntjük a tortazselét. Dermedés után tejszínhabbal díszíthetjük, de enélkül is nagyon finom és mutatós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.