Elkészítés: A kiflit felkarikázom, a tejet 10 dkg cukorral és 2 csomag vaníliás cukorral felforralom, leöntöm vele a kiflit. Egy másik tálban simára keverem a túrót, a mazsolát, 2 tojássárgáját, 10 dkg cukrot és 3 csomag vaníliás cukrot. Egy harmadik tálban összekeverem a tejfölt, 10 dkg cukrot, 3 csomag vaníliás cukrot, 2 egész tojást és a maradék 2 tojásfehérje felvert habját, ezeket simára keverem. Margarinnal kikent tepsibe vagy sütőtálba rakom a kifli felét, ráöntöm a túrós masszát, majd jöhet a maradék kifli. Végül ráterítem a tejfölös keveréket. Előmelegített sütőbe tolom, és készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.