Elkészítés: A konyhakész csirkét és a marhacsontot megmossuk, majd a marhacsontot a bogrács aljára, a csirkét pedig fölé helyezzük.
Hozzáadjuk a megtisztított feldarabolt
leveszöldséget, és felöntjük kb. 4 liter vízzel. Babérlevéllel a szemes borssal és sóvval ízesítjük, majd kis lángon kb. 1,5 órát főzzük.
A karalábét, a póréhagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk és
feldaraboljuk.
A megfőtt csirkét kivesszük a levesből, bőrét lehúzzuk, húsát kicsontozzuk, majd kisebb darabokra vágjuk.
A levest leszűrjük, felöntjük a paradicsomlével, hozzáadjuk a nyers zöldségeket és a cseresznyepaprikát, és még további 20 percig főzzük.
Beletesszük a feldarabolt paradicsomot, a lecsöpögtetett kukoricát és a csirkehúst, majd összemelegítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.