Elkészítés: A burgonyákat megtisztítjuk, megmossuk, ha kell, kettévágjuk. Sós vízben 10 percig főzzük, majd leszűrjük.
Közben a húst nagyobb kockákra vágjuk. A cukkinit megmossuk, ujjnyi vastag karikákra szeljük. A paradicsomot kettévágjuk.
A húst, a cukkinit, a burgonyát, a paradicsomot egy tiszta zacskóba tesszük, az olajat elkeverjük sóval és borssal, a zacskóba öntjük, aminek a száját összefogjuk, és az alapanyagokat jól összerázzuk a fűszeres olajjal. Váltakozva nyársa vagy hurkapálcára húzzuk a zacskó tartalmát.
Grillen megsütjük, közben többször megforgatjuk.
A rukkolás túróhoz a rukkolát kissé összevagdaljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A túrót, a tejfölt, a fokhagymát és a rukkolát összeturmixoljuk, sóval és a citromlével ízesítjük. Mindenféle sült és grillezett húsokhoz, sült burgonyához jól illik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.