Elkészítés: A penne tésztát sós vízben 10 percig főzöm, majd leszűröm.
Közben egy kis olajon megpirítom az apróra vágott újhagymát és a felkockázott sonkát. Ezután felöntöm a húsleves alaplével, majd hozzáadom a sajtot és a kukoricát. Ízesítem sóval, borssal. Addig kevergetem, amíg a sajt tejlesen elolvad.
A sütőt felfűtöm 200 fokra. Egy tűzálló tálban a tésztát összekeverem a szósszal, a tetejét megszórom reszelt sajttal. 20 perc alatt készre sütöm.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.