Elkészítés: A csirkemellet kicsontozom, vékony szeletekre vágom és besózom. Rövid állás után lisztbe, tojásba, reszelt sajba forgatom. Egy jénai tálat kibélelek szalonnaszeletekkel, belerakom a panírozott csirkemellet, majd sajtszeleteket borítom be. Ezt újabb réteg szalonna, majd hús és sajt követi addig, amíg tart az anyagokból. De 3 rétegnél ne legyen több. Ha kész, a tetejére sóval, fokhagymával ízesített tejfölt öntünk, szétterítjük, és fóliával lefedve 45 percig sütjük, utána a tetejét a fólia nélkül pirítjuk. Ha elkészült, úgy szeleteljük mint a tortát.
A tejfölös gombamártáshoz a gombát vékony szeletekben olajon megpirítjuk, kechuppal ízesítjük, összeforraljuk, és tejföllel felengedjük.
Bármilyen körettel fogasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.