Elkészítés: A hozzávalókat a felsorolás sorrendjébe a kenyérsütő tartályába teszem (a sorrend annyiból fontos, hogy először a folyékony állapotúak, utána a szilárdak kerüljenek bele). A gépet bekapcsolom dagasztó programra.
Mikor kész, 3 részre osztom, formázom, majd fonom (lisztezett kézzel könnyebb dolgozni vele), kivajazott, kilisztezett formába teszem (vagy ha nincs, akkor lábasba), tetejét megkenem tojássárgájával, és kis lángon 45-60 percig sütöm. Én a villanysütőben 20 percig 120, majd elkészülésig 150 fokon szoktam sütni. Félidőben újra megkenem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.