A tésztát áztassuk forró vízbe (nem kell megfőzni!). Ha megpuhult, szűrjük le, és tegyük egy tál hideg vízbe, hogy kihűljön. Ezután szűrjük és csepegtessük le.
Karikázzuk fel a megtisztított újhagymát a szárával együtt. A mogyorót töltsük hűtőtasakba, és húsklopfolóval törjük kisebb darabokra.
A megtisztított, felkockázott csirkemellet tegyük tálba, bőségesen szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és hagyjuk állni néhány percet.
Serpenyőben hevítsük fel az olajat, és közepes lángon pirítsuk meg rajta a csirkekockákat. Ha megpuhult a hús, adjuk hozzá a meghámozott, lereszelt sárgarépát, és pirítsuk együtt további 2 percig.
Végül öntsük fel a kókusztejjel, és húzzuk le a tűzről. A lecsepegtetett tésztát aprítsuk fel, tegyük salátástálba, és halmozzuk rá a húskockákat. A mogyoróval és az újhagymával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.