Elkészítés: A húst sózzuk, borsozzuk, és kevés forró olajon megpirítjuk, majd egy tányérba kiszedjük, félretesszük.
A visszamaradt olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a babérlevelet, valamint a répakarikákat is. Kicsit összepirítjuk, majd annyi vízzel öntjük fel, ami ellepi. Visszatesszük a hússzeleteket, ha kell, vizet öntünk még rá, és közepes lángon fedő alatt puhára pároljuk.
Amikor már minden finom puha, kiszedjük a húst és a babérleveleket. A fazék tartalmát botmixerrel pürésítjük, és jöhet az ízesítés: cukor - mustár - citromlé. Ki ahogy szereti, annyit tegyen bele. Szükség szerint még sózzuk, majd kevés tejföllel behabarjuk a mártást, végül visszatesszük a húst is.
Aki szereti, zsemlegombóccal is eheti, én tésztapárti vagyok. :) Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.