Elkészítés: A húst szeletekre vágom,majd a megtisztított, feldarabolt zöldséggel és a fűszerekkel ízletes levest főzők belőle.
A levest leszűröm. A zöldségeket botmixerrel pépesítem, egy edénybe teszem, és a levessel hígítva (kb. fél liter) felfőzőm. Beleteszem a babérlevelet és a mustárt, összefőzőm. Kevés lisztből 2-3 dl tejföllel habarást készítek, majd a szószt behabarom. Izesítem (cukor, só, mustár), hogy finom pikáns legyen.
A spagettit kifőzöm, leszűröm, tányérokra szedek belőle, rárakok 1-1 hússzeletet, erre pedig bőséggel mártás locsolok, így tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.