Elkészítés: A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, ockára vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk.
Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és olajban kisütjük.
Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé fohagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel megszórjuk.
A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.