Elkészítés: A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, ockára vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk.
Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és olajban kisütjük.
Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé fohagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel megszórjuk.
A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.