Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt forróra. A burgonyát szeleteljük fel nagyon vékony karikákra. Itassuk fel róla a nedvességet. Kenjünk ki vajjal egy 23 cm átmérőjű teflonserpenyőt vagy sütőtálat. Fektessünk le egy réteg burgonyát, és alaposan kenjük meg a tetejét vajjal. Sózzuk és borsozzuk meg. Addig ismételjük a rétegezést, amíg elfogy a burgonya. A tetejére vaj kerüljön. Fedjük le alufóliával, és süssük 20 percig forró sütőben. Vegyük le az alufóliát, és süssük további 30 percig, vagy amíg a teteje ropogós és aranyszínű lesz, és a burgonya megpuhul. Borítsuk ki egy tálra, és cikkekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.