Elkészítés: Egy lábasban összekeverjük a hozzávalókat a tejszín kivételével. Állandó keverés közben addig melegítjük folyamatos keverés mellett, míg a fémkanalat bevonja. A vaníliás krémet kihűtjük.
Műanyag edénybe öntjük, és mélyhűtőben addig fagyasztjuk, míg a széle meg nem fagy, azaz elkezd keményedni. Ekkor felverjük a tejszínt. A kissé megfagyott krémet is felverjük habverővel, hogy sima és könnyű legyen, és óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot a krémbe.
Visszatesszük a fagyasztóba, amíg meg nem fagy.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.