Elkészítés: A szabálytalan alakúra tördelt réteslapokat bő, forró olajban hirtelen aranybarnára megsütjük, jól lecsepegtetjük, papírtörölközőre téve félretesszük. Az almát lereszeljük, cukorral, fahéjjal behintve összekeverjük. Az almalét felforraljuk, hozzáadjuk a keményítőt, majd a reszelt almát párszor átforgatjuk benne. Tálaláskor a fagylaltot a tálra helyezzük, körbeöntjük a forró almamártással, díszítésül megszórjuk a ropogós, sült réteslapokkal, és a reszelt narancs- és citromhéjjal meghintve kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.