Elkészítés: A szabálytalan alakúra tördelt réteslapokat bő, forró olajban hirtelen aranybarnára megsütjük, jól lecsepegtetjük, papírtörölközőre téve félretesszük. Az almát lereszeljük, cukorral, fahéjjal behintve összekeverjük. Az almalét felforraljuk, hozzáadjuk a keményítőt, majd a reszelt almát párszor átforgatjuk benne. Tálaláskor a fagylaltot a tálra helyezzük, körbeöntjük a forró almamártással, díszítésül megszórjuk a ropogós, sült réteslapokkal, és a reszelt narancs- és citromhéjjal meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.