Elkészítés: A tésztához a vajat morzsoljuk bele a lisztbe, és reszeljük bele a citrom héját. Külön verjük fel a tojássárgákat a porcukorral, majd adjuk hozzá a tejszínt, és keverjük hozzá a liszthez. Gyúrjuk össze, és tegyük hűtőbe néhány órára.
Ezután vegyük ki a hűtőből, és lisztezett deszkán nyújtsuk ki. Nagyobb méretű pohárral szaggassunk köröket, és béleljük ki a sütőformákat (nekem nem volt speciális kosárkára való formám, így muffin sütőformát használtam). Végül tegyük előmelegített sütőbe, és süssük aranybarnára.
A töltelékhez tegyük fel főni a pudingot: a tasak pudingport keverjük össze a cukorral, majd kevés tejjel keverjük csomómentesre, ezután adjuk hozzá a többi tejet, és tegyük fel főni, folyamatos keverés mellett főzzük sűrűre, majd hagyjuk kihűlni.
Addig készítsük el a krémünk másik felét: verjük fel a cukrászhabot egy robotgép segítségével, majd ha kemény a hab, tegyük hozzá a mascarponét és a porcukrot, és keverjük tovább. Mikor kihűlt a puding, keverjük hozzá a krémünkhöz.
A megsült és kihűlt kosárkákat töltsük meg ezzel a krémmel, és a tetejét díszítsük málnával. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.