Elkészítés: A mélyhűtött tésztát felengedés után lisztezett gyúródeszkára fektetjük, és 47 x 12 cm-es téglalappá nyújtjuk. A kinyújtott tésztából kb. 3 x 47 cm-es csíkokat vágunk, és spirálformában, hogy a rétegek egymást átfedjék, feltekerjük a sütőformára. A tojássárgáját összekeverjük a két evőkanál tejjel, a vágási éleket kihagyva megkenjük a roládokat, majd 2 evőkanál cukorral megszórjuk. Az
elkészített roládokat egy sütőpapírral kibélelt sütőlapra helyezzük úgy, hogy a tésztavég alul legyen. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük. Ezután még melegen lehúzzuk a formáról és lehűtjük. A pudingport simára keverjük a cukorral és a tejjel, majd felfőzzük. A Krémalapot a porcukorral és a vaníliás cukorral kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot és összedolgozzuk. A krémet csillagcsővel ellátott nyomózsákba tesszük, és megtöltjük a rolókat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.