1 lábosba beletesszük a bögre kristálycukrot ,az egy bögre vizet és feltesszük a tűzhelyre közepes lángon szirupot főzünk . Ha valakinek van konyhai hőmérője ,beleteszi és 105 C'-ig főzi , ha nincs akkor egy kevés hideg vízbe csöppent a szirupból,ha egy kis cukor csomó lesz a víz alján ami ragacsos ,akkor levehetjük a tűzről. A zselatint feloldjuk 1,5 dl meleg vízben és a forró sziruphoz hozzákeverjük. Ezt követően egy robotgéppel közepes fokozaton 5-6 percig verjük ,míg fehér ragacsos krémmé válik. Ha ez megvan hozzáadjuk a vanília aromát és robotgéppel jól elkeverjük. A cukros krémet ketté osztjuk és az egyikhez hozzáadjuk a színezéket és jól elkeverjük . Porcukrot a keményítővel összekeverjük egy tálba . Ezután egy tálat kibélelünk sütőpapírral és az alját a porcukros,keményítős porral megszórjuk bőségesen. Ha ezzel megvagyunk elsőnek a fehér cukros krémet tesszük az aljára ,azután a színeset. A tetejét is megszórjuk porcukros,keményítős porral és 2-3 órára hűtőben állni hagyjuk . Miután letelt a 6-8 óra eltávolítjuk a papírt ,feldaraboljuk és egyenként megforgatjuk a maradék porcukros ,keményítős porban.Javaslat Kis tálba csináljuk,hogy magasabb legyen a pillecukrunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.