Elkészítés: A málnát és a rebarbarát a cukrokkal, a fűszerekkel, a citromhéjjal, a vanília magjaival, a vízzel és a szörppel egy lábasban felforraljuk.
Nagyjából 10-15 perc után egy sűrű szűrőn átpasszírozzuk, hogy a magok ne kerüljenek a levesbe. Visszatesszük a lábasba, ismét felforraljuk.
A pudingot elkeverjük a tejszínnel, majd folyamatos keverés mellett a levesbe öntjük. Pár percig forraljuk, hogy besűrűsödjön.
Ha készen vagyunk, kihűtjük, vagy langyosan is tálalhatjuk. Tálalás előtt néhány csepp tejszínt cseppentünk a tetejére, és málnaszemekkel, valamint citromfűvel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.