Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük. Kanalanként adjuk hozzá a cukrot, majd a tojások sárgáját egyenként, közben tovább verjük. A lisztet kicsit púposabb kanállal mérjük, mint a cukrot, és összekeverjük a szódabikarbónával, majd kanalanként lazán belekeverjük a tésztába. Sütőpapírral bélelt formában közepes tűznél 30 percig sütjük.
Közben a krémhez megfőzzük a pudingot és elkészítjük a zselatint (nem 5 dl, csak kb. 1-2 dl gyümölcslével szoktam). A meleg pudingot, a zselét és a túrót összekeverjük, és hagyjuk kihűlni. A gyümölcsöket apróra vágjuk.
A kihűlt tortalapot félbevágjuk, megkenjük a krémmel, gazdagon megrakjuk gyümölccsel, majd krémmel elsimítjuk. Ráhelyezzük a másik tortalapot, ismét krém és gyümölcs jön a tetejére. Néhány órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.