Elkészítés: 1. A zúzát megtisztítom, feldarabolom. A füstölt szalonna kiolvasztott zsírján megdinsztelem a felkockázott vöröshagymát, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, paprikát és fokhagymát. Sózom, borsozom, majd megszórom a fűszerpaprikával.
2. Beleteszem a zúzát. Aláöntöm a bort, és a zúza puhulásáig fedő alatt főzöm. Az elpárolgott levet, vízzel pótolom.
3. Ha a zúza megpuhult, hozzáadom a feldarabolt vargányát, és tovább főzöm. Ha a gomba sok levet ereszt, addig főzöm, amíg megfelelő sűrűségű lesz a szaftja. Galuskával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.