Elkészítés: 1. A zúzát megtisztítom, feldarabolom. A füstölt szalonna kiolvasztott zsírján megdinsztelem a felkockázott vöröshagymát, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, paprikát és fokhagymát. Sózom, borsozom, majd megszórom a fűszerpaprikával.
2. Beleteszem a zúzát. Aláöntöm a bort, és a zúza puhulásáig fedő alatt főzöm. Az elpárolgott levet, vízzel pótolom.
3. Ha a zúza megpuhult, hozzáadom a feldarabolt vargányát, és tovább főzöm. Ha a gomba sok levet ereszt, addig főzöm, amíg megfelelő sűrűségű lesz a szaftja. Galuskával tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.