1. A tésztához habosra keverjük a tojást a cukorral, a vajjal, majd hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporral vegyített lisztet. Alaposan összegyúrjuk ( ha lágy lenne a tészta, kevés lisztet gyúrjunk hozzá ) , majd folpackba csomagolva legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük ( de legjobb egy éjszakán át ) . 2. A tésztát 2 / 3 - 1 / 3 - ad részre osztjuk, a nagyobbik tésztarészből kisebb / nagyobb golyókat formázunk és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, kissé ellapítjuk, majd 180 °C - os sütőben kb 20 perc alatt megsütjük. Még melegen kikaparjuk a tészta közepét. A maradék tésztából megformázzuk a gomba szárát és ezt is megsütjük, ( 180 C ° - on kb 20 perc ) 3. A töltelék hozzávalóit keményebb masszává keverjük, majd betöltjük vele a gomba kalapját és belenyomjuk gomba szárát. 4. A tojásfehérjét kikeverjük annyi porcukorral, hogy sűrűbb masszát kapjunk és bevonjuk vele a gomba szárát, majd az alját mákba mártjuk. Megvárjuk amíg a gomba szára megszárad, majd a kalapját csokoládéba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.