Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, 2 részre osztjuk. Az egyik cipót kinyújtjuk, tepsibe tesszük.
Félig megsütjük, a lapot még melegen lekvárral megkenjük.
A darált mákot 2 dl forró tejjel leöntjük. Hozzáadjuk a 20 dkg cukrot, az 5 dkg margarint, jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét.
A tésztára kenjük a mákos masszát. Beborítjuk a másik tésztalappal, villával megszurkáljuk.
Forró sütőbe toljuk, mérsékeljük a tüzet, ezután közepes hőmérsékleten megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.