Elkészítés: A szójagranulátumot kb. 20 percig áztatjuk, majd forró margarinba tesszük. Mindig legyen rajta kevés víz is, ahogy pároljuk, miközben nagyon kevés ételízesítőt teszünk rá, vigyázzunk nehogy elsózzuk. Közben szakadatlanul préseljük a fokhagymagerezdeket bele a szójába, legalább 8 gerezdet, ha közepes méretű a fokhagyma. A borsot, szerecsendiót is beletesszük, közben mindig ügyelünk, hogy a szója meg ne égjen, kevés víz legyen rajta, és csak rotyogjon a fedő alatt. Kb. 20 perc alatt kész is, de mivel a fokhagymák íze már belefőtt, teszünk még bele 1-2 gerezdet préselve, és cseppett összefőzzük. Csípős kell legyen, úgy az igazi. Az előkészített burgonyát a fenti műveletek közben már forró olajban kisütöttük, lecsepegtettük, és külön arra is nyomunk pár gerezd fokhagymát. Összekeverjük a masszával, és bármilyen salátával vagy anélkül fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.