Elkészítés: 1. A cukkinit felkarikázom.
2. A hagymát, fokhagymát felszeletelem és megsütöm.
3. A cukkinit sózás nélkül lisztben megforgatom, és hirtelen forró olajban, serpenyőben megsütöm. Háztartási papírtörlőn leitatom a felesleges olajat.
4. Közepes méretű tepsibe lerakom először a cukkinikarikákat, megsózom, majd a hagyma következik. A rétegezést paradicsomkarikával fejezem be.
5. 200-220 fokos sütőben addig sütöm, amíg a paradicsom megsül.
Ekkor sajtot reszelek a tetejére, és visszatolom még egy kis időre a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.