Elkészítés: Evőkanálnyi olajban megpirítjuk a húst vagy a sonkát a reszelt vöröshagymával. Hozzáadjuk a reszelt zellert és a reszelt sárgarépát, és pár percig együtt piritjuk. Hozzáadunk egy kis tubus paradicsompüret, kevés sót, egy pohar vizet és egy gerezd fokhagymával, ágacska rozmaringgal és petrezselyemmel ízesitve, lefedve párojuk lassú tűzön. Közben a szokásos módon sós palacsintákat sütünk, és lereszeljük a sajtot. Lapos kerek tűzálló tálra alulra egy kisütött palacsintát rakunk, erre húsos mártást, és egy kis sajtot. Erre ismét palacsinta, mártás és sajt kerül. Ezt addig folytatjuk, míg szép magas tortát nem kapunk. Tetejére palacsinta kerüljön, amit tejfellel meglocsolunk, és egy kis sajttal meghintünk. A sütőben átsütjük, de ne pirosodjon meg. Úgy szeleteljük, akár a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.