Elkészítés: A velőt a hártyáitól megtisztítjuk, apróra vágjuk.
A vöröshagymát lereszeljük, és a zsíron
szalmasárgára pirítjuk. A velőt hozzákeverjük, sóval, borssal fűszerezzük, és pár percig együtt pároljuk, majd a tűzről levéve hűlni hagyjuk.
Zsúrkenyérből 1,5 cm vastag szeleteket vágunk. A kenyérszeleteket úgy vágjuk be, hogy az alsó héjuk egyben maradjon.
Az így kapott dupla szeleteket szétnyitjuk, és a kihűlt velővel megkenjük. Előbb tejbe, majd sóval
ízesített felvert tojásba mártjuk, és forró, bő olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.