Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a széleit bevagdaljuk, lisztben megforgatjuk, s mindkét oldalát forró olajban megsütjük.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és olajban megdinszteljük, majd beletesszük a felaprózott fokhagymát és a lecsepegtetett gombát. Rövid ideig együtt pároljuk, majd amikor a nedvesség elpárolgott, félretesszük hűlni.
A leveskockás vízben puhára főzzük a csirkemájat, majd lereszeljük. A füstölt sajtot és az uborkát felkockázzuk, s végül a májjal együtt a hagymás gombához keverjük.
A kész ragut a hússzeletek tetejére halmozzuk, majd reszelt sajttal megszórjuk. Forró sütőben összesütjük.
Tejes-vajas burgonyapürével és lilahagymasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.