Elkészítés: A zöldségeket felvágom: az uborkát meghámozom és kockákra szelem, a paprikát kicsumázom és karikákra vágom, az egészet megsózom. A hagyma egy részét apró kockákra vágom és forró olajba teszem. Vagy 2 perc múlva hozzáteszem a kockára vágott maradék húst, addig sütöm így, amíg meg nem pirul. A hagyma másik részét egészen nagy, kb. 1 cm-es (nagyobb is lehet) kockákra vágom. A hagymás-húsos olajra rádobom a paprikát, egy perc múlva az uborkát, majd a hagymát. Rászórom a fűszereket. Néhány percig így pirítom tovább, lehet alá egy kis vizet önteni, de nem sokat. Ha már kicsit összeesett, beleteszem a két sűrített paradicsomot, és annyi vizet, hogy ellepje, és ne legyen olyan sűrű, mint amilyenre szeretném a végén. Ezek után már csak annyi a dolgom, hogy lassú tűzön addig rotyogtassam, míg be nem sűrűsödik. Nem baj, ha kicsit ropogósak maradnak a zöldségek. A spagetti kb. annyi idő alatt van kész, mint az öntet, egyszerre tálalom (jótanács: jó, ha a szósz kicsit sósabb, mert a tésztán úgy lesz épp jó ízű. A citromlevet és a cukrot csak a végén kell beletenni, ha szükséges). Jó étvágyat !
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.