Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 cipót formálunk, kisodorjuk 25×39 cm-es tepsi nagyságúra, és tepsi hátán megsütjük.
A krémhez a tejet a liszttel, a tojássárgával és a cukorral felfőzzük, ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásfehérjehabot. Hozzákeverjük a kihabosított margarint.
A krémből 1 dl-re való mennyiséget kiveszünk, és egy kicsit felmelegítjük, a zselatint feloldjuk benne, és a többi krémmel jó habosra keverjük. Rövid időre betesszük a hűtőbe dermedni.
Az alsó és a 3. lapot megkenjük meggylekvárral (vagy más piros lekvárral) vékonyan. A 2. lapot megkenjük sárgabaracklekvárral.
A krémet 3 részre osztjuk, megtöltjük a lapokat, a 4. lappal befedjük.
2 edényben vízgőz felett a csokikat 1-1 kanál olajjal felolvasztjuk. Gyorsan dolgozunk vele, mivel gyorsan dermed. Először a barna csokival bevonjuk a tészta tetejét. A fehér csokival hosszában csíkokat folyatunk, egy kés hegyével a fehér csokit a barna bevonaton keresztben áthúzzuk.
Egy napig állni hagyjuk, és utána szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.