A meghámozott burgonyát főzzük 15 percig sós vízben, közben a zöldborsót egy kevés vízben pároljuk puhára. Az ecetet ízesítsük sóval és borssal, majd dolgozzunk bele 1 evőkanálnyi olajat. Keverjük a mártáshoz a felkockázott paradicsomot, és szórjuk meg metélőhagymával. A kolbászt a maradék felhevített olajon süssük aranybarnára. Törjük össze a krumplit, adjuk hozzá a tejet, ízesítsük sóval és borssal, végül keverjük össze a borsóval. A forró kolbászt
a paradicsomsalátával és egy kevés mustárral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.