Elkészítés: Előző este a virslit karikára, a vöröshagymát szálasra vágom, összekeverem ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával, kevés ecettel és mustárral. Hűtőbe teszem, hogy másnapig egy kicsit összeessen, és összeérjenek az ízek.
A dagadót felszúrom, sózom, és a tölteléket óvatosan beletömködöm. Jénai tálba étolajat teszek, belehelyezem a töltött dagadót, sörrel leöntöm, és előmelegített sütőben lassan sütöm.
Ha átpuhult, leveszem a jénai tetejét, magasabb hőfokon a szafttal sűrűn locsolgatva mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
Közben a krumplit héjában megfőzöm, majd meghámozom, felkarikázom. A hagymát vékonyra szelem, és cukros-ecetes salátalével leöntöm, hagyom egy kicsit állni, majd a krumplikarikákat is hozzáadom. Néhány óra érlelés után leöntöm a salátáról az ecetes levet, és óvatosan összeforgatom a tejföllel lazított majonézzel. Köretként ezt adom a töltött dagadóhoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.