Csupacsokis brownie
Babgulyás
Káposztás tészta egyszerűen
Dödölle - az eredeti recept
Krémes spenótfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Rakott zöldbab darált hússal
Dubarry-csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus grízgaluska leves
Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Virslis töltött dagadó majonézes krumplisalátával recept
recept
Mester

Virslis töltött dagadó majonézes krumplisalátával

120 perc
0 adag
Megfizethető
2014. 05. 30.

Elkészítés

Elkészítés: Előző este a virslit karikára, a vöröshagymát szálasra vágom, összekeverem ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával, kevés ecettel és mustárral. Hűtőbe teszem, hogy másnapig egy kicsit összeessen, és összeérjenek az ízek.

A dagadót felszúrom, sózom, és a tölteléket óvatosan beletömködöm. Jénai tálba étolajat teszek, belehelyezem a töltött dagadót, sörrel leöntöm, és előmelegített sütőben lassan sütöm.

Ha átpuhult, leveszem a jénai tetejét, magasabb hőfokon a szafttal sűrűn locsolgatva mindkét oldalát szép pirosra sütöm.

Közben a krumplit héjában megfőzöm, majd meghámozom, felkarikázom. A hagymát vékonyra szelem, és cukros-ecetes salátalével leöntöm, hagyom egy kicsit állni, majd a krumplikarikákat is hozzáadom. Néhány óra érlelés után leöntöm a salátáról az ecetes levet, és óvatosan összeforgatom a tejföllel lazított majonézzel. Köretként ezt adom a töltött dagadóhoz.

Megjegyzés
A receptet Konfár Róbert küldte. Köszönjük! Fotó: AS

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Tócsnipalacsinta
Recept
Egyszerű

Tócsnipalacsinta

20 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

10 órája

Házi vaníliasodó
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Hasonló receptek

Tócsnipalacsinta recept
Recept
Egyszerű

Tócsnipalacsinta

20 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

10 órája

Friss receptek

Tócsnipalacsinta recept
Recept
Egyszerű

Tócsnipalacsinta

20 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

10 órája

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Házi majonéz recept
Recept
Egyszerű

Házi majonéz

5 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.12.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.