Előkészítés: A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A hagymát és a retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk. A sajtot kockára vágjuk. Az almát megmossuk, kicsumázzuk, és héjastól szeletekre vágjuk. A tárkonyt finomra aprítjuk.
Elkészítés: Az előkészített alapanyagokat mély salátástálba tesszük, hozzáadjuk a fél diókat is, majd óvatosan összekeverjük. Az öntethez az olajat összekeverjük az ecettel, a borral, a cukorral, a Worcester mártással, sóval és borssal. Végül hozzáadjuk a finomra vágott tárkonyt. Az öntettel meglocsoljuk a salátát, összekeverjük és kb. 30 percre hűtőbe tesszük, csak ezután tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 1320 kJ/316 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.