Előkészítés: A saláta hozzávalóit megmossuk. A jégsalátát nagyobb darabokra tépdeljük, a sárgarépát csíkokra reszeljük, a retket karikára, az uborkát, a paradicsomot, a paprikát kockára, a póréhagymát vékony szeletekre vágjuk. A tojást sós vízben keményre főzzük.
Elkészítés: A felaprított zöldséget tálba tesszük, óvatosa összekeverjük, majd beletesszük a dobozba, melyben a piknikre visszük. Lefedve hűtőben tároljuk. Az olajat kikeverjük az ecettel. A petrezselymet megmossuk, apróra vágjuk, az olajos keverékhez adjuk, megsózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük. Zárható üvegbe, vagy dobozba tesszük, csak fogyasztás előtt öntjük a salátára. A tojást, és a juhtúrót szintén külön visszük, és csak a pikniken keverjük a salátához.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 250 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.