Elkészítés: Annyi olajon, amennyi éppen ellepi egy nagyobb serpenyő alját, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát, és hogy ne égjen meg (különben keserű lesz!), egy kis vizet öntünk alá.
Rátesszük a megtisztított, szeletekre vágott gombát, ráhintjük a fehérborsot, ismét vizet töltünk alá, majd fedő alatt, lassú tűzön félig megpároljuk.
Ezután ráhelyezzük a csirkecombokat, és felöntjük vízzel, hogy az ellepje a húst, ezzel pároljuk puhára. Amikor elfőtte a leve nagy részét, ráöntjük a vörösbort, és ezzel már csak összeforraljuk.
Tejföllel és galuskával, esetleg krumplipürével tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.