Elkészítés: Összekeverjük a vajat és a tojássárgákat, majd hozzáöntjük a vörösbort, utoljára a lisztet a sütőporral elkeverve. Belekeverjük a kakaót, a fahéjat és a csokit, végül beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét.
Püspökkenyér formát vagy egy tortagyűrűt kivajazunk, lisztezünk, beleöntjük a kész masszát, és 175 fokon kb. 1 órát sütjük. /Tűpróba!/
Tetejére tehetünk csokimázat, vagy meghinthetjük porcukorral.
Ha kihűlés után tortatartóba tesszük, sokáig eláll!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.