Előkészítés: A narancsot, citromot megmossuk, karikára vágjuk, mély tálkába tesszük. A többi gyümölcsöt is megtisztítjuk, ha kell, aprítjuk, hozzáadjuk a narancs citrom keverékhez, és megöntözzük a konyakkal. Hűtőbe tesszük 1-2 órára.
Elkészítés: A vörösbort összekeverjük a cukorral, és kb. 10 percre betesszük a hűtőbe. A lehűtött gyümölcsöket nagy bólés tálba tesszük, ráöntjük a vörösbort, és jól összekeverjük. Ízlés szerint szódavízzel hígítjuk, és a gyümölcsökkel együtt tört jégre adagoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.