Elkészítés: A szalonnát kisütöm, benne üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát is megfuttatom benne, majd hozzáadom a zöldpaprikát, és együtt pirítom, amíg a paprika összeesik. Elkeverem benne a sűrített paradicsomot, meghintem pirospaprikával, egy kevés vizet öntök hozzá, a húsdarabokat belehelyezem. Sózom, borsozom, meghintem köménnyel, takarékon puhulásig főzöm, közben ha szükséges, a vizet apránként pótolom. (Jót tesz neki, ha főzés közben egyszer-kétszer a saját zsírjára sül, és csak utána pótoljuk a vizet.)
A főzés vége felé az utolsó félórában adom hozzá a máját, meglocsolom a borral, addig főzöm, ameddig a sűrű szaftja marad alatta, zsírjára pirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.