Elkészítés: Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a kockára vágott paprikát és paradicsomot, majd a húst. Pirospaprikával, ételízesítővel, borssal és őrölt köménnyel fűszerezzük, beleöntjük a bort, és lefedve addig főzzük, míg a hús megpuhul.
A felkockázott szalonnát megpirítjuk. Hozzáadjuk a tarhonyát, s együtt egy kicsit megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, és készre főzzük.
A marhapörköltet a tarhonyával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.