A vöröshagymát és fokhagymát darabolom, az újhagymát felvágom, a zöldjét félreteszem. A zöldségeket tetszés szerint feldarabolom. A kolbászt szeletelem.
Egy fazékban a szalonnát megpirítom, rádobom a hagymákat, majd a tarhonyát. Amikor a tarhonya egy kicsit megpirult, jöhetnek a zöldségek. Rövid párolás után felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. 15 perc elteltével beleteszem a tarhonyát is, és tovább főzöm. Amikor már csak nem minden puha, beleöntöm a bort, s rászórom az újhagyma zöldjét és az aprított petrezselymet.
Tálaláskor merek a tányérba levest, s rakok rá egy chilit
Időszükséglet: 82 (45 perc)
Nehézség: 77 (egyszerű)
Árkategória: 74 (közepesen költséges)
Személyes hozzáfűzés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.