Elkészítés: A krumplit megpucolom. A hagymákat aprítom, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit kockára vágom. A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágom.
Egy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, rádobom a hagymát, dinsztelem, hozzáadom a krumplit, a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem, feleresztem vízzel. Amikor a krumpli már majdnem puha, hozzáadom a tarhonyát is, öntök hozzá vörösbort, majd beleteszem a kolbászt, készre főzöm.
Kovászos uborkával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.