Elkészítés: A páchoz valókat egy zárható tetejű tálban összekeverem, a vékony csíkokra vágott húsokat megforgatom benne, majd lefedem, és hűtőben legalább 1 napig érlelem.
Az összes zöldséget megtisztítom majd gyufaszál méretű csíkokra vágom. Kevés vajon, magas hőmérsékleten a zöldségeket fajtánként pár percig pirítom, a mangót hagyom a végére (kevés szójaszószt adok mindig hozzá). A pirított zöldségeket egy nagyobb edénybe gyűjtöm.
Végül a húst is kisütöm, összekeverem a zöldségekkel, majd a tésztával, 2 dl forró vizet öntök alá, és lefedem. 2 percig állni hagyom, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.