Elkészítés: Tedd egy mély tálba a túrót, reszeld rá a citrom héját, facsard rá a levét, és gyúrd össze a gombóc többi hozzávalójával. Tedd hűtőbe 1 órára.
Kis lábosban forrald fel az epret egy kis vízzel, keverd el benne az édesítőt, és a gyöngyöző gyümölcsszószba öntsd bele a vízzel elkevert keményítőt, forrald fel, majd vedd le a lángról.
Pirítsd aranyszínűre a zabpelyhet 110 fokos sütőben pár perc alatt!
Ha összeállt a tészta, formálj vizes kézzel 15 dió nagyságú gombócot. Egy lábosban forralj sós vizet, tedd a vízbe a gombócokat, és közepes lángon addig főzd, amíg feljönneke a víz tetejére. Csöpögtesd le, és forgasd melegen a a zabpehelybe. Azonnal tálald az eperöntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.