Elkészítés: A bacont vékony csíkokra vágjuk, és zsírjára sütjük. Hozzáöntünk kevés olajat, majd beletesszük a finomra vágott vöröshagymát. Alaposan összepirítjuk.
Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott sárgarépát, fehérrépát és zellert. Sózzuk, és félig megpároljuk. Az elpárolgott folyadékot kevés vízzel pótoljuk.
A pulykamellet felkockázzuk, a zöldségekhez adjuk, és fehéredésig pirítjuk. Ekkor beletesszük a lecsót és a zöldbabot. Borssal, őrölt köménnyel ízesítjük.
Vízzel felöntjük, és hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Belereszeljük a fokhagymát, és finomra vágott petrezselymet teszünk bele.
Egy keverőtálban kikeverjük a tejfölt kevés forró lével, majd a levesbe öntjük, és újra felforraljuk. Tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.