Elkészítés: A 2x2 cm-es kockákra vágott megtisztított zellert sós vízben puhára főzöm. A margarint felolvasztom, hozzáadom a karikára vágott póréhagymát és az összezúzott fokhagymát. Ha már kellően üveges a hagyma, felöntöm 1-1,5 liter vízzel. A lisztet elkeverem csomómentesen kevés hideg vízzel, majd hozzáadom a tejfölt. Ha már forró a levesem, ezzel behabarom. Hozzáadom a főtt zellerkockákat. Teszek bele ízlés szerint a felsorolt fűszerekből, megsózom, és megvárom, amíg forr. Ha kész a levesem, átturmixolom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.