Elkészítés: A babot megmosom, végeit ledarabolom, és 3cm-es darabokra felvágom. A hagymákat megtisztítom és összevágom. A zöldségeket meghámozom, felkarikázom. Az almát megmosom, 2 cm-es szeletekre vágom, a magházat eltávolítom, majd felkockázom. A tojásokat alaposan megmosom! A bordaporcot összevágom 3 cm-es darabokra, majd leöblítem.
Az olajon megdinsztelem a hagymákat, majd hozzáadom a babot és a porcot, felöntöm vízzel, ezután ízesítem. A bab félfövésekor hozzáadom a répákat, a tojásokat és az almát.
A tejfölhöz hozzákeverem a lisztet, és ha megfőtt az étel, hozzákeverem a sűrítést, egyet forralok rajta. A tojásokat kiszedem, lehéjazom, majd hosszában kettévágom. A levest ízlés szerint savanyítom az ecettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.