Elkészítés: Olajon megdinsztelem a kockára vágott hagymát. Pici vizet teszek alá, hogy párolódjon. Fűszerezem pici sóval, borssal, a tűzről lehúzva pirospaprikával. (Ez a pörköltalap.)
Erre teszem, a kockára vágott disznóhúst és a zöldbabot, és felöntöm vízzel (annyival, hogy még beleférjen a tejfölös habarás). Amikor már késznek látom, a nagy pohár tejfölben elkeverek ízlés szerint mustárt és kb. 2 evőkanál lisztet. A pörköl levéből hozzáadok 1 merőkanálnyit, csomómentesre keverem, és szűrön át belepasszírozom a zöldbabos pörköltbe. Egyszer felforralom, és már kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.